Jäsenäänestys tervetullut - tasapuolinen kamppailu myös !

Share |

Keskiviikko 28.3.2012Puoluehallitus teki hyvän päätöksen päättäessään järjestää puheenjohtajasta neuvoa antavan jäsenäänestyksen. Kun sääntöihin on mahdollisuus kirjoitettu, on sitä hyvä myös käyttää.

Jäsenäänestys tarjoaa nyt oivan tilaisuuden järjestökentän herättämiseen. Se voi innostaa joukkoihimme myös uusia jäseniä ja auttaa kunnallisvaaliehdokkaiden etsimisessä.

Ymmärrän, että omat järkiperustelunsa oli myös jäsenäänestyksen epäilijöillä. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin.

* * *

Aidon ja tasapuolisen puheenjohtajakamppailun kannalta hyvä alku antaa vielä vähän odottaa. 

Annan suuren arvon sille, että Paavo Väyrynen kiertää aktivoimassa kenttää ja että Paavon kenttäpostia tulee harva se päivä. Ja sekin on mainiota, että puheenjohtaja Mari Kiviniemen kirjeet ja sähköpostit kulkevat järjestöväelle.

Olisimme toivoneet, että myös minun tukijoukkoni saisivat, jos ei nyt sentään jäsenistön osoitteita, niin ainakin kunnallisjärjestöjen ja paikallisyhdistysten puheenjohtajien tai sihteerien osoitteet. Kiertäisin näet mieluusti kenttää aikaisemmin ilmoitetulla tavalla huhtikuun loppupuolelta lähtien. Ja niissä järjestelyissä avainhenkilöiden yhteystiedot olisivat suureksi avuksi.

Tarkoituksemme on kiertää kenttää vähän uudella tavalla, niin että kierros todellakin auttaa myös kunnallisvaalikampanjaa.

Niinpä vetoankin tässä ja vähän muuallakin keskustan järjestöväkeen: tukiryhmäni olisi todellakin kiinnostunut saamaan ko. avainhenkilöiden yhteystiedot. Toivon niitä osoitteeseen:

 mauri.pekkarinen@eduskunta.fi tai anne-mari.pekkarinen@eduskunta.fi

 

Innostunutta kevättä !

 

Mauri Pekkarinen